dimecres, 30 de desembre de 2015

Mordheim: Aenur

La miniatura de l'Aenur venia de regal amb la White Dwarf 55 per promocionar Mordheim. Molta gent en te un i dos corrents per casa. Jo com a col·leccionista d'Alts Elfs em vaig enamorar de la miniatura. Una figura simple però detallada. Amb una posició molt dinàmica tot i ser lineal amb L'espasa d'estil Katana en contraposició amb les de doble fulla que tenen tots els personatges Elfs i la capa tapant magistralment la majoria del cos. 

Aenur, Sword of Twilight

Com es pot imaginar la vaig pintar fa anys amb la meva tècnica de la època i òbviament no em m'agradava ni l'estil ni el resultat així que aprofitant la campanya de Mordheim vaig decidir repintar-la. 


La figura es va despintar amb dissolvent i es va llimar sencera. Tot seguit es va col·locar a una base de 25mm amb la pedra habitual a la meva banda de Mordheim.


El meu pla era deixar la capa blanca perquè després tingues un color proper al cotó així que vaig emprimar la miniatura en blanc i vaig pintar la resta de detalls. Com que l'espassa és un element molt focal de la miniatura vaig decidir fer-la vermell metal·litzat. Aquí es veu la simplicitat de la miniatura abans del dipping.


Com que volia que la miniatura tingués un esquema fred vaig decidir fer servir el dark tone. 

Després de deixar secar bé la miniatura. Només restava l'antisihine.


I ja el tenim. Una de les meves miniatures predilectes acabades.

2 comentaris: