dimecres, 18 de novembre del 2015

Descent: Aventura 7 – informe d'aventura part 4

Quarta part de l'aventura que més està costant: els nostres herois han perdut la noció del temps que porten lluitant amb els servents de Mizrael, i el cansament es comença a notar. Ara, però, es preparen per la batalla final: han trobat Mizrael, qui s'amaga darrere els seus guardaespatlles esperant que aquests debilitin els herois el suficient com per poder-los rematar personalment.


L'habitació és plena a vessar d'enemics, i els herois s'esforcen per trencar el mur de monstres que protegeixen Mizrael. Tetherys dispara dos fletxes que es claven mortalment en una aranya i un esquelet, Andira neteja l'entrada reduint l'últim alatallant a una carcassa calcinada. Aprofitant l'espai creat, Karnon carrega de nou contra l'ogre, derribant-lo d'un cop brutal. Davant tot pronòstic, l'ogre s'aixeca disposat a tornar el cop, però un decidit Nanuk entra esgrimint l'espasa i se la clava profundament al pit fins a l'empunyadura, absorbint ràpidament la vida del monstre dins l'espasa. Mizrael tremola davant la visió de l'espasa i es prepara pel duel. L'aranya i l'esquelet restants ataquen amb força a Nanuk, ferint-lo lleument i emmetzinant-lo.


Lluny del duel, una manada d'homes bèstia s'uneix als mag i als esquelets, cobrint la última porta inexplorada que queda a la masmorra.

Karnon esclafa l'aranya que queda i es posa a cobert de les boles de foc de Mizrael, Nanuk per la seva banda talla l'esquelet restant per la meitat. Un cop neta l'habitació d'enemics, Tetherys corre cap a la pila de tresors que guardaven els monstres, s'omple les butxaques d'or i mira el cofre daurat amb ànsia, tant bon punt agafa els magnífics objectes un riure cruel i malvat ressona per tota la masmorra i un calfred corre per l'esquena dels herois. Andira entrega un parell de peces d'equip a Karnon abans de desaparèixer per un portal, direcció al poble. Mizrael avança bramant de ràbia, i amb tota la furia que pot colpeja Karnon, que evita gran part del mal cobrint-se. Karnon agafa l'arma amb força disposat a fer-li provar la a Mizrael la seva pròpia medicina.


A l'altra banda de la masmorra, un parell de gossos infernals s'incorporen a les forces del Senyor Suprem.
Ignorant la quantitat de monstres que s'estan unint a la part est de la masmorra i davant la sorpresa de Mizrael, tots els herois salten a través del portal, reunint-se al poble momentàniament. El Senyor Suprem segueix reclamant seguidors i arriba un grup més d'homes bèstia.
Karnon fa servir una lámpada màgica per a que el grup recuperi les forces ràpidament, els herois es miren seriosament i es preparen per reprendre la batalla amb Mizrael. Aquest, mentrestant, es mou furiós per l'habitació, esperant els herois i pensant en les mil tortures que els infligirà abans de donar-lis mort.


El aire es mou i el portal a l'estança de Mizrael s'obre, descarregant Karnon i Nanuk, que s'abalancen sobre el dimoni amb un ferotge crit de guerra. Karnon colpeja primer amb una força que podria haver enfonsat una paret, però el resultat no és l'esperat, Mizrael riu fortament, mirant Karnon com si d'un nen es tractés. Aquesta imatge es desfà a trossets quan Nanuk enfonsa l'espasa maleïda dos vegades al pit de Mizrael, qui enmig d'un crit agònic i d'un espès fum negre que li surt de les ferides del pit, és absorbit per l'espasa, quedant l'estança buida excepte pel ressò del crit del dimoni, encara audible per tota la masmorra.


Mentrestant, Andira surt per un altre portal, enfrontant-se directament amb un grup d'homes bèstia, i matant-ne dos, inclòs el líder. Per altra banda, Tetherys activa saqueja un pila d'or, trobant de passada un segell, que activa sense pensar-s'ho dues vegades.

Hack...
Un sobtat grunyit i unes passes ràpides i bestials sorprenen Andira, qui no comptava amb un altre grup d'homes bèstia que sorgeixen del no res, i que rodejant-la la colpegen i mosseguen fins a deixar-la fora de combat, sagnant fer desenes de ferides.

...& slash
Karnon avança ràpidament, enfonsant la seva porra sobre un home bèstia i trencant-li el cap com si fos un meló. Una flama blava envolta l'últim home bèstia, cremant-lo entre crits d'agonia, quan Andira torna recuperada del poble,  i Nanuk aprofita per passar pel mateix portal, en direcció contraria, per comprar i descansar. Tetherys, veient la calma sobtada s'esmuny a agafar una poció oblidada en una cantonada.
Tan atabalada està saquejant els últims tresors de l'habitació que no veu com un grup d'homes bèstia se li acosten per darrere amb molt de sigil i la destrossen en un mar d'urpes i ullals. Els homes bèstia udolen d'emoció i també ataquen Karnon, deixant-li una bona marca sanguinolenta quan l'atac cessa. 

Karnon, furiós, llença un cop brutal destrossant el líder dels homes bèstia i llençant-lo contra un altre home bèstia. Els cossos dels dos monstres impacten violentament contra la paret amb un sonor cruixit, caient a terra com sacs de patates. Nanuk torna del poble pel passadís, situant-se en primera línia i adoptant una posició totalment defensiva, armes a punt, mentre espera els seus amics. Andira se situa rere aquest, esperant amb precaució, llençant un conjur sense més objectiu que distreure els enemics. Tehterys aprofita el moment i dispara un fletxa per damunt de Andira i Nanuk, ferint el líder dels mags.


Aquest, furiós, ordena amb un gest un atac total: un munt de fletxes i conjurs omplen el passadís i Nanuk  se situa enmig, rebent la totes les fletxes i projectils màgics que els mags i els esquelets poden llençar. L'atac cessa, i la cara de satisfacció del Mag desapareix ràpidament en veure el bàrbar, dempeus i impàvid, preparat per tornar el cop.

2 comentaris: