dimecres, 30 de desembre de 2015

Avatars of Wars: Ogre Marauder

Els ogres son unes de les figures i personatges més carismàtiques de tot joc de fantasia. Des de Battle Masters que m'encanten i sempre he volgut tenir alguna unitat mercenaria al meu exercit o ficar-los als jocs de rol o dungeon crawler que jugués. 
Mordheim no és una excepció i té una espasa de lloguer mercenaria ogre al joc bàsic. Amb les ampliacions es va introduir una altre i actualment es pot fer servir una banda i tot. 
Com que l'estil actual d'ogres de Games Workshop no m'agradava gaire vaig aprofitar la ocasió per comprar-me una miniatura que em va encisar des de que va sortir: L'Ogre Bàrbar de Apocalipsi  d'Avatars of Wars amb arma a dos mans.

Avatars of Wars: Apocalypse Ogre Marauder

Aquesta miniatura, com la majoria d'Avatars, esta feta de sagrat metall i per 22€ és una de les millors que es pot trobar al mercat qualitat-preu.

Quan em vaig fer amb la miniatura ja sabia que no entraria bé a la peana de 40mm amb que vé així que em vaig fer amb una de 50 mm per col·locar-la. El primer com sempre, netejar la miniatura amb aigua i sabó i després anclar-la i enganxar-la.


Vaig buscar una figura morta per decorar la base i vaig trobar un nan borratxo/mort de Games Workshop de l'any 1984, així que n'hi m'ho vaig pensar.

 La miniatura llesta per emprimar.


Una comparativa de mida amb un engendre de Games Workshop.


Vaig pintar l'ogre de forma que després no desentones al meu exercit de Von Carteins per AoA/Warhammer.
Una comparativa amb l'ogre mercenari de Confrontation. Es pot apreciar que li treu 1,5 cm mínim d'alçada.Al ogre se li va aplicar el dipping Dark Tone a pinzell.


Un cop aplicat l'antishine només restava acabar la base i aplicar la sang de Games Workshop.


L'ogre finalitzat.


Fa patxoca, oi? :)

2 comentaris: