dilluns, 10 d’agost del 2015

Confrontation: Deserter Crossbowman

L'any 1997 sorgia a França, Rackham, una nova empresa que va canviar la forma de dissenyar miniatures. Miniatures de fantasia allunyades del estàndard de Games Workshop amb una qualitat i dinamisme increïble. Puc afirmar que sense Rackham, GW no faria les miniatures de qualitat que fa ara mateix.

La miniatura del post de avui es el Ballester Desertor. Una miniatura que podies fer servir com a Mercenari al joc i que jo faig servir com a Tirador d'elit Tileà (Tilean Sharpshooter) per a Mordheim. 

Deserter Crossbowman

Com es pot veure he fet servir un esquema de color força més vistós que el de la carta de joc.


Primer,sempre, netejar amb fairy la miniatura. Com es pot veure el nivell de detall es brutal.



A banda de canviar la base per una estàndard de 25mm, vaig afegir pedra bruixa a la base i la vaig emprimar de color blanc.


Un cop emprimat de blanc vaig emprimar de groc amb l'esprai de Army Painter Daemonic Yellow. A les meves experiències anteriors amb l'emprimació groga la cubrició no era molt bona i requeria de molt d'esprai per una bona base, cosa que elimina detall de la miniatura i tampoc garanteix el color groc brillant del esprai. Amb aquesta solució, emprimació perfecte.


Tot seguit vaig pintar l'armadura i els detalls d'altres colors. L'armadura volia que fos de color vermell metal·litzat, per aconseguir-ho vaig aplicar sobre una base de Mithril Silver la "tinta" Tamiya Red Clear. Per un acabat perfecte es requereixen dues capes.





Al escut li vaig fer el detall de les quatre barres.


Inicialment, el cabell anava a ser fosc però els meus companys de campanya em van suggerir que li pintes el cabell blanc, com Sephiroth o Dante Sparda.




Miniatura acabada, llesta pel Dipping.



Un cop aplicat el Dipping.






Amb l'Antishine i la base a mig fer.



I aquí tenim la miniatura acabada, Enzo Ferrari, des de molts angles. Fa patxoca com a Tilean Sharpshooter?


Tilean Sharpshooter









4 comentaris:

  1. Tio, hem sap greu dir-ho però crec que el dipping en aquest cas l'ha deslluït. Sobretot pel groc, quin to has fet servir? La resta de la mini ha quedat molt be però no sé, jo tinc la sensació que de vegades el dipping mata massa la llum a la roba de les minis, segons el color que hi posis.
    Sento fer sempre crítiques tio. Per cert, de quina part de de Tilea són les 4 barres :p?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La de Queterunya :P jajaja.

      El Dipping enfosqueix, això sí. Hauré de seguir provant amb gros per veure si trobo el punt. :)

      X quan una entrada teva?

      Elimina
  2. En persona gana la mini, de todas maneras el dipping en capas y superficies lisas grandes corres el peligro de q parezca scalextric efecto barro, yo por eso lo suelo aplicar a pincel o quitarle en las zobas lisas donde se acumula. Pero el amarillo es d los colores mas agradecidos para dipping.

    ResponElimina