diumenge, 21 de febrer del 2016

Tau Septs Colors

Pel propòsit del 2016 de pintar com a mínim 500 punts d'un exèrcit de Warhammer 40,000 el Manel volia escollir quins colors faria servir pel seus Taus. D'entrada tenia dos predileccions Vior'la Blanc que ara estan molt de moda amb les dos ultimes campanyes i Sa'cea gris. Com que vaig veure com pintar Enclaus Farsight de forma molt fàcil també vaig afegir aquests últims al test de pintura.

Tau Septs
El Casta de Foc de Vior'la va ser emprimat amb Blanc Pur de The army Painter, volia un color ven viu per que al aplicar el dipping encara quedes de color blanc. Les roves van ser pintades de color Carmesí de Model Color i la pell amb el color Gris Fenris de Games Workshop. A la miniatura se li va aplicar un Dipping Dark Tone.

Tau Vior'la
El Casta de Foc de Sa'cea va ser emprimat amb l'espray Gris Llop de The Army Painter, la roba es va fer amb Gris negre de Model Color i el Dipping també va ser Dark Tone.

Tau Sa'cea
Finalment, els Rebels del Comandant Farsight, van ser emprimats amb Corax White. Un cop sec es va aplicar l'esprai de Games Workshop Mephiston Red i es va pintar la roba amb el Gris Negre com al Tau de Sa'cea.

Tau Farshight
En menys de 2 hores tots els Taus estaven pintats. Al ser un test no es van aplicar llums ja que únicament es volia veure quin seria l'esquema més adient per tot l'exercit i el guanyador va ser el Sept de Sa'cea. En pròximes entrades anirem veient com van quedant els 500 punts.

Pel Bé Suprem!!

4 comentaris:

  1. Va tomando forma, ya tenemos esquema :)

    ResponElimina
  2. Va tomando forma, ya tenemos esquema :)

    ResponElimina
  3. No pensaba que escogerías este esquema, pero está muy bien. Con algo de naranja le dará algo más de luz.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha un Mark 2 del gris amb més llums i mes taronges.

      Elimina