dilluns, 22 de febrer del 2016

Gamezone Miniatures: Chaos Hound

La marca española Gamezone va sorgir a principis de la década pasada com una competencia de qualitat a les miniatures de Games Workshop de Warhammer Fantasy. La seva gama principalment de plom té un detall molt elevat tot i que en la majoria de casos, com el que ens ocupa, requereix de massillat perquè la miniatura llueixi bé.
Gamezone Miniatures Chaos Hound

Com deia la miniatura va requerir d'un massillat i de la col·locació de suro a les potes a mode de pedra perquè el mastí toqui la base.



Vaig decidir pintar-lo amb el mateix esquema que els mastins que ja teniem pintats així que es va emprimar amb esprai Dragon Red de The Army Painter i es va pintar el cos amb Marro Bestial de Game Color de Vallejo. Les banyes i les dents es van pintar de blanc i la carn viva de Tainted Flesh de Games Workshop.


La pedra del peu es va pintar amb Uniform Grey de The Army Painter i als ulls es va fer un efecte Glowing de color groc.

Un cop acabada es va dippejar amb el Dipping Strong Tone.





I el resultat final un cop matejada i amb la base d'exercit feta.



Chaos Warhound




Si deixem de banda el treball previ perquè la miniatura encaixi perfectament és una excel·lent alternativa als mastins del caos de Games Workshop.

3 comentaris:

  1. ep, està força be, és una mini senzilla però compleix.

    ResponElimina
  2. La mini gana en persona, pero las proxima probare hace algo mas de trabajo previo al dipping.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina