dilluns, 27 d’abril del 2015

Descent: Aventura 7 – informe d'aventura part 3

Tercera part de la aventura: Andira mà Rúnica, Karnon el Yeti, Nanuk el bàrbar, i Tetherys l’arquera, intenten lliurar al mon del Dimoni Mizrael amb una espasa maleïda, que després hauran de destruir també.

 

Nanuk, recuperat de les greus ferides de la mantícora, salta a través del portal i agafant embranzida decapita d’un sol cop d’espasa la mantícora que restava i un home bèstia. Els caps rodolen per la sala... El líder rugeix a la manada, intentant recuperar-los de la sorpresa, però el seus crits es tornen udols de dolor quan Andira el carbonitza fins els ossos, deixant una pudor a carn i pel cremats que se sent per tota la masmorra. El pànic es pot veure en els ulls dels homes bèstia, i Karnon, recuperat gràcies al poder de l’escarabat màgic, aprofita i esclafa dos homes bèstia més, trencant-los com si fossin ninos. Quan tot sembla que ha acabat, dues fletxes travessen la sala, una es clava a l’esquena de l’últim home bèstia que intenta fugir i l’altra passa més enllà, enfonsant-se profundament en el gos infernal que s’amagava al passadís, deixant-lo estès a terra. Una somrient Tetherys recarrega l’arc, junt al portal. En uns segons la sala ha quedat neta, només els herois dempeus, rodejats de monstres morts, per un moment, es prenen un descans, creuen les mirades, i somriuen. El moment és interromput quan un parell d’esquelets treuen el cap per la cantonada, disparant dues fletxes, una d’elles es clava al costat de Karnon, que molest es gira per enfrontar-s’hi.


Andira llença un raig d’energia pura cap a l’esquelet, que queda envoltat de flames i cau a terra, només per tornar-se a aixecar segons després com si res, davant la mirada incrèdula de tothom.  Karnon carrega contra el mateix esquelet, destrossant-lo aquest cop sí, i aprofitant l’embranzida, colpeja el líder home bèstia, qui no sembla immutar-se i respon amb un rugit desafiant. Menys sort te l’home bèstia junt a ell, qui cau travessat per les fletxes de Tetherys. Enrere, Nanuk aprofita i trenca un altre segell màgic, que fa brillar l’espasa amb més força encara.


El líder home bèstia, veient els cossos destrossats dels seus antics companys de manada entra en un estat de ràbia i ataca Karnon, qui no pot evitar rebre tot de cops d’urpes i mossegades que el deixen molt malferit i sagnant. Veient la oportunitat, el fetiller llença un parell de projectils d’energia que malmeten encara més Karnon, fent-lo trontollar. A l’altra banda del passadís, l’espasa reclama l’energia vital de Nanuk, moment que la Naga aprofita per treure el cap per la cantonada i llençar-li un conjur, ferint-lo lleugerament. Nanuk li llença una mirada que promet una mort propera.


Andira, bocabadada davant la força demostrada pel líder home bèstia, no encerta les paraules i el conjur que llença no te cap efecte. Karnon, molt al contrari, desfoga tota la seva ràbia en el líder, colpejant-lo amb la porra fins a matxucar-lo, deixant-lo estès a terra, on segueix colpejant-lo fins que el cos queda fet a miques. Tetherys s’acosta a Andira i a Karnon, quan un mag surt per la cantonada.- Compte! – exclama Tetherys. La reacció d’Andira no pot ser més ràpida i letal: el mag encara no ha acabat de pronunciar el seu conjur i unes flames blaves l’envolten i el consumeixen en un no-res, sense crits, sense dolor, només una pila de cendres. En una altra sala, Nanuk s’enfronta a la Naga. L’espasa intenta una i una altra vegada trobar el cap del monstre, però els reflexes de la Naga estan per sobre dels cops de Nanuk. Poc a poc el cos del bàrbar va sent rodejat per les anelles, immobilitzant-li les cames i lentament esclafant-lo.



La Naga acosta el cap per rematar-lo d’una mossegada – Ja etsss meu- diu. – No! – interromp Nanuk – Tu ets meva – L’espasa dibuixa un arc a l’aire, enfonsant-se en el cap de la Naga profundament. Nanuk s’obre pas a través del cos de la Naga com qui talla un arbre, un cop rere un altre. Els trossos encara es convulsionen al terre mentre el bàrbar s’allunya, banyat en sang.

Andira, Tetherys i Karnon avancen fins una cantonada, on Andira els atura amb un gest. – Aranyes- diu, i tot seguit llença un raig d’energia que les aranyes esquiven. 




Alertades, aquestes avancen, la primera es troba amb una fletxa travessant-li el cap abans de poder ni atacar, la segona, fent servir el cos de la seva companya de cobertura, esquiva un segon raig d’energia de Andira i la fereix, inoculant-li verí, deixant una ferida amb un color verdós molt lleig. Nanuk, a l’altra banda, corre per la masmorra, i nota una fiblada a les costelles, fruit de la maledicció de l’espasa. –M’he de donar pressa- pensa.


Tetherys corre fins la porta que fa cantonada i en obrir-la troba un munt de monedes d’or que cobreixen dues runes de pedra. Tant bon punt s’ha omplert les butxaques de monedes trenca els dos segells, que brillen durant uns segons i s’apaguen com havien fet els altres. Rere d’ella, Andira avança i projecta una flamarada que devora l’aranya que quedava viva, assegurant la posició. Al seu costat se situa Karnon, qui somriu i aprofita la calma per beures una poció i respirar una mica. Nanuk, per la seva banda, segueix corrent per reunir-se amb la resta del grup, agafant una poció del terra que algun aventurer menys afortunat deuria perdre. De sobte l’espasa comença a emetre una llum molt intensa, tremolant de poder, emanant poder en forma d’un halo vermellós i Nanuk l’ha de subjectar amb més força. El bàrbar traga saliva – M’he de donar pressa –pensa mentre mira l’espasa.

Els nostres herois corren per la masmorra, ara sospitosament buida, dirigint-se cap a la porta que guardava el gegant. Karnon obre la porta lateral a Nanuk, que la travessa corrents, quedant tots dos junt a Tetherys a l’encreuament.
– On és Andira?- pregunta Nanuk.
– A creuat un dels portals mentre veníem cap aquí, pocions suposo – respon Tetherys.
Mentrestant, i sense que els nostres herois sospitin res, el Senyor Suprem fa servir la seva màgia negra per aixecar els cossos morts dels servents que no han tingut sort en vida.



Andira torna ràpidament, carregada de pocions, i Karnon decideix fer el mateix, desapareixent d’un salt dins el portal. Andira, Nanuk i Tetherys queden davant la porta, junt a l’enorme cadàver del gegant, mort fa estona.
El Senyor Suprem segueix aixecant esquelets en la llunyania.


Andira, Nanuk i Tetherys es miren entre ells i preparen les armes amb nerviosisme.
- Esperem Karnon, no?- xiuxiueja Tetherys. Andira i Nanuk assenteixen.
Al poc, el portal s'activa, i apareix Karnon.
- Endavant! – crida Andira, donant una puntada de peu a la porta. Un click sona immediatament i un escarransit núvol de gas surt del terra i sense ni cobrir el peus d’Andira es comença a dispersar ràpidament, sens dubte una trampa en mal estat. Un vent gemega sobtadament, i una veu cruel al final de la sala parla: Com goseu portar aquesta espasa aquí, us destruiré per la vostra insolència!


Dos homes bèstia es llencen sobre Andira, ferint-la i desconcentrant-la del conjur que estava preparant. Un d’aquests és abatut immediatament per una fletxa i l’altre per un cop d’espasa de Nanuk, deixant la via oberta a Karnon, qui agafant embranzida entra i connecta un fortíssim cop al pit de l’Ogre al centre de la sala, abatin-lo. Contra tot pronòstic, aquest es torna a aixecar i amb un rugit envia d’un sol cop a Karnon de tornada volant damunt de la resta de companys, quedant fora de la sala. Mentrestant, la resta de guardaespatlles de Mizrael es llencen sobre Nanuk i Andira, que aturen tots els atacs amb facilitat, fins i tot interceptant i fulminant un Alatallant, que acaba incinerat als peus d’Andira.



Lluny d'aquest combat, dos fetillers arriben per liderar els esquelets aixecats pel Senyor Suprem.

2 comentaris:

  1. Muy buena Juan!!!! El S.S. quiere mas sangre de heroes;)

    ResponElimina
  2. ¡Gracias Manel! a ver si conseguimos acabar en la 4ª sesión... ya será la tercera vez que jugamos este escenario.

    ResponElimina