dimarts, 27 de gener del 2015

Descent: Aventura 7 – informe d'aventura part 2

Tornem a ser aquí, amb la segona però no última part de la aventura. Recordem que els nostres herois (Karnon el Yeti, Nanuk el bàrbar, Andira la maga, i Tetherys l'arquera) es trobaven al poble, on Tetherys havia ressucitat i la resta del grup s'havia comprat pocions i curat ferides. La masmorra havia quedat inundada de monstres i el futur del grup era molt incert. Veiem doncs ara com els hi va anar...



El glif per on havien entrat a la masmorra els nostres herois torna a il·luminar la sala, i un furiós Nanuk apareix carregant, disposat a destrossar la primera aranya, però falla. Karnon es prepara pel possible contraatac, però Andira i Tetherys abaten l'aranya líder i la següent aranya, donant un respir a Nanuk. Qui no perdona l'error és l'espasa maleïda, que torna a drenar-li vida, recordant quin és el preu de brandar-la. Els monstres del Senyor Suprem prefereixen retrocedir tots a la sala central, esperant el moment idoni per atacar.


Tenint en compte això, el grup considera més segur el camí cap a la dreta, i Andira obre la porta trobant-se amb dos esquelets, un líder, un gos de l'infern a cobert i un mag amagat, tots al final del passadís. Amb tants objectius Andira no encerta el conjur. Un crit de guerra omple el passadís, i Karnon entra carregant, tot esclafant un esquelet, seguit de Nanuk que fa miques l'altre. Tetherys es mou, buscant línia de visió però només pot situar-se esperant una oportunitat

 
A una ordre del Senyor Suprem tots els monstres es mouen en massa cap als aventurers, intentant blocar-lis el pas i escombrar-los de la masmorra. Apareixen també reforços, dos homes bèstia dirigits per un líder, i comença un intens atac envers Karnon, qui rep fletxes, cops d'urpa i fins i tot l'alè d'un gos de l'infern. Tot i així, Karnon segueix dempeus. Com a toc final, fent servir un antic conjur quasi oblidat, el Senyor Suprem posseeix el cos de Nanuk, qui colpeja Karnon, deixant-lo estès a terra, mort.


La sorpresa del grup es converteix en ràbia: Nanuk destrossa un home bèstia amb un cop salvatge, Tetherys, amb punteria assassina, abat el gos infernal i un home bèstia, i Andira activa el portal, teletransportant-se al poble, d'on apareix un recuperat Karnon, qui amb un rugit esfereïdor esclafa el líder home bèstia i es planta davant l'esquelet restant i el mag, immobilitzant-los.


El Senyor Suprem va tancant la pinça sobre els aventurers, movent els monstres rodejant-los, i convoca reforços: dos aranyes i una líder baixen del sostre. Tant el mag com l'esquelet uneixen forces per malferir Karnon, però l'únic que aconsegueixen és que aquest esmicoli l'esquelet i es giri cap al mag qui comença a plantejar-se si no hagués estat millor quedar-se a la granja dels seus pares.


Nanuk es beu una poció per curar les seves ferides, i ataca el mag, però malauradament falla. Amb un flaix, Andira torna del poble, i sense immutar-se per les aranyes, les desintegra amb un sol gest de la seva mà, deixant-hi només pols. 


Karnon confirma les sospites del mag, obrint-li el cap com un meló, i Tetherys fa un dispar d'advertència als monstres que comencen a rodejar-los, per després córrer a refugiar-se darrera una cantonada junt a Nanuk. L'espasa fereix de nou a Nanuk, i el Senyor Suprem comença a reagrupar les seves tropes de nou, sabent que el temps juga al seu favor.
  

Andira descobreix un segell d'aspecte antic al terre - Per a desencadenar tot el poder de l’espasa heu d’activar els segells dins la masmorra! Va dir el vell abans de desaparèixer – Amb molta cura passa la mà per damunt del símbol màgic, que poc a poc va il·luminant-se, amb una llum que batega. La llum acaba per sortir del segell, que s’esquerda, quedant inútil, i com un raig es dirigeix a l’espasa, que adquireix una lluentor diferent. Entre Karnon i Nanuk, que encara intenta controlar el poder de l’espasa, derriben i rematen el mag que quedava, Andira aprofita la distracció i fa esclatar en mil trossets l’esquelet que queda dempeus. Tetherys, que s’havia situat darrera Nanuk, tensa l’arc fins al màxim i amb precisió mortal, dispara una fletxa que te com a resposta un crit de dolor seguit d’un gorgoteig a l’altra punta del passadís, on un home bèstia respira per última vegada. El senyor suprem reagrupa les seves tropes un cop més, esperant.


 Andira aprofita el respir i es desplaça ràpidament per obrir el cofre, reparteix els tresors, després s’amaga mentre Karnon cobreix el passadís. Nanuk s’apropa a la porta i es prepara per obrir-la quan tothom estigui apunt. Tetherys també corre cap als seus companys. Per la cantonada, un gos infernal s’aboca i descarrega una flamarada, ferint lleugerament Tetherys. Els monstres esperen i els herois sospiten d’un parany.



Amb una patada Nanuk obre la porta i davant la sorpresa de tot el grup, una mantícora especialment motivada envia un núvol de espines que l’abat abans que aquest tingui temps de cobrir-se. 


Karnon, amb un rugit, es llença contra la mantícora i bramant com una fera li arrenca el cap amb un cop de garrot. Fintant i corrents, Tetherys entra a l’habitació, agafant una bossa d’or, activant el glif de transport i saltant-hi dins per anar al poble. Andira s’apropa a Karnon i intenta abatre l’altre mantícora, però no ho aconsegueix, deixant-la ferida. El contracop dels monstres del Senyor Suprem és brutal, atacant tots en massa a Karnon: la mantícora restant, els homes bèstia amb el líder i el gos infernal per darrere. Quan l’atac s’atura, un ensangonat Karnon segueix dempeus, rodejat de monstres per totes bandes, amb una mirada d’odi que promet un contraatac sense pietat.



Fins aquí la segona part de l'aventura, la situació sembla posar-se difícil, però els herois encara tenen molt a dir i no s'ho posaran fàcil al Senyor Suprem.

2 comentaris:

  1. Que bueno!!!! Genial report a pesar que el señor supremo estaba hecho un basilico con lo dejar de fumar!! Que antipatico ese tio :))))) estaba hecho todo un asesino. Lo de la confusión del dado de la Sniper manticora a de ser compensado con un par de puntos ;)

    ResponElimina
  2. ¡Pintad los cofres, a ver qué tal quedan!

    ResponElimina