dilluns, 15 de desembre de 2014

Descent: Aventura 7 – informe d'aventura part 1

Aquest és el primer dels que espero siguin molts informes de partides, ja siguin de wargames com de jocs de taula. En aquest cas us relatem la primera part de la aventura 7 del manual bàsic de Descent 1ª, joc on ja portem algunes partides i hem canviat de personatges varies vegades. És la segona vegada que intentem aquesta aventura, aquest cop amb els següents aventurers: Nanuk de la Fulla (Arkaitz), Karnon (Vicenç), Tetherys (Joan) i Andira Mà Rúnica (Montse). A veure quin ha estat el seu destí...

Els nostres aventurers es troben un vell, qui els dona una espasa amb que podran destruir definitivament un malvat dimoni, el problema és que l'espasa està maleïda i qui la du paga un alt cost en tenir-la, d'altra banda l'espasa no es troba al seu màxim potencial i per alliberar-ho hem de trencar una sèrie de segells dins la masmorra. Karnon lliga l'espasa a la seva porra i tots quatre es dirigeixen cap al glif que els conduirà al soterrani.


La llum del conjur de transport il·lumina la sala, on es veuen dues portes velles i atrotinades. Sense perdre ni un moment Karnon obre la porta esquerra, mostrant un passadís ple d'aranyes petites que es retiren cap al sostre, deixant pas a dos homes bèstia, un líder, i una aranya.


Tant Nanuk com Andira abaten els dos homes bèstia amb facilitat, però el líder resisteix l'atac de Tetherys, i aquest junt amb l'aranya es concentren en Karnon qui rep el dany enverinat amb un grunyit. És llavors quan l'espasa fa honor a la maledicció i fereix Karnon (4 ferides!); això només serveix per enrabiar-lo encara més i fa trossets de líder en una mostra de brutalitat (12 ferides!). Tothom queda tant impressionat davant tal carnisseria que la resta d'aventurers i l'aranya fallen els seus atacs. Agafant la iniciativa i davant la por a la set de sang demostrada per l'espasa, Karnon enfonsa l'espasa en el cos de l'aranya, amb idèntics resultats al mostrats abans. La resta d'aventurers el segueixen ben aprop, preparats per qualsevol sorpresa que el Senyor Suprem els pugui tenir preparada.

Quan arriben al final del passadís troben una porta a mà esquerra. Andira respira fons i l'obre, i es troba amb un Ogre que guarda la sala junt amb un buixot i una aranya.

 

No perd ni un segon i amb tota la concentració del que és capaç llença un conjur apuntat que fereix lleument l'ogre. Aprofitant la distracció de l'atac, Karnon i Nanuk entren a la sala, Karnon deixa ferit de mort l'ogre i Nanuk, fent us de les seves habilitats acrobàtiques, salta per damunt l'aranya i enfonsa la seva destral en el cos del bruixot, però en contra de tota lògica, el bruixot segueix dempeus disposat fer-li pagar car al bàrbar. Malauradament el cop l'ha deixat més desconcentrat del que pensava i la temuda resposta queda en res.

 
El Senyor Suprem respon esportivament als riures dels jugadors

Tetherys, que havia estat esperant el moment idoni, remata l'ogre amb una fletxa directe al pit. L'aranya, rodejada i desesperada, ataca Karnon, enverinant-lo i rodejant-lo amb teranyines, inmovilitzant-lo al lloc. De sobte, des del fons del passadís d'on venien els nostres aventurers se senten uns udols, i les flames envaeixen l'entrada i part de la sala, ferint Karnon, Andira, i Tetherys. A l'altra banda de la sala, unes passes pesades i un fort xiuxiueig anuncien més monstres apropant-se.


El combat es fa més aferrissat, i els nostres herois es divideixen per fer front als monstres que comencen a rodejar-los: Andira, amb precisió mortal, redueix un dels gossos infernals a trossets, mentre que Tetherys no te la sort de cara fallant calamitosament, un nova flamarada els recorda a totes dues que aquests errors es paguen, i són ferides de nou; dins la sala tant Karnon com Nanuk acaben salvatgement amb l'aranya i el mag, respectivament. El Senyor Suprem s'haurà d'esforçar per identificar els cossos.Karnon, molt malferit, entrega l'espasa a Nanuk qui beu una poció i es dirigeix disposat a l'altra banda de la sala junt a Tetherys i Andira, qui després de repartir el botí màgic, es veu una poció. De fons es poden sentir veus i udols, les forces del Senyor Suprem es comencen a agrupar.
Amb el perill que suposa fer servir l'espasa, Nanuk es mou ràpidament, girant cap a la dreta en al passadís i trobant-se cara amb una Naga, que és destrossada amb brutal eficiència. Karnon tira cap a l'esquerra, sense trobar cap resistència, i tant Andira com Tetherys el segueixen, esperant el pitjor. El trepitjar d'un peus esquelètics es junta als càntics màgics i als udols, tot i que el so és cada cop més lluny dels herois.
A l'altra punta de la masmorra un valent Karnon es trava amb el gegant que guarda, amagat, la porta a la cantonada. Tetherys rep un arc màgic i després d'entregar una runa màgica a Andira, es situa rera unes roques.

 

Nanuk i Andira prenen posicions rera Karnon, preparats per matar el gegant. Aquest intercanvia cops amb Karnon, ferint-se tots dos i quedant estabornit a Karnon. Mentrestant, a a l'altra punta de la masmorra segueixen arribant reforços, aquest cop un grup d'aràcnids.
Andira activa el glif i fent servir tota la seva màgia deixa ferit de mort al gegant, qui es rematat per Nanuk;


Karnon entrega una armadura a Andira i Tetherys es prepara pel pitjor rere les roques, ja que les forces del Senyor Suprem s'apropen ràpidament. 

 

Davant de tal amenaça, Nanuk torna al poble saltant al Glif, on recupera forces amb una poció, és seguit per Andira i per Karnon, qui també aprofiten i adquireixen equip addicional. Tetherys es queda lluitant els monstres, segura que encara queden lluny, però un grup d'homes bèstia amagats esperaven aquesta oportunitat, i en una batussa d'ullals i urpes (quelcom similar aquí des del punt de vista de Tetherys)

 

La pobre Tetherys acaba al temple local del poble, on un cop recuperada es reuneix amb els seus amics i els informa que la masmorra ha quedat ocupada per un nombrós grup de monstres, que esperen amb impaciència el retorn dels herois.
 
 El Senyor Suprem molt content amb el resultat

Aquí acaba la primera part d'aquest informe... com acabarà tot? triomfarà de nou el Senyor Suprem? Fins on retrocediran els monstres quan tornin a la masmorra els aventurers? Aconseguirem cap cofre d'or? Ho veurem a la segona i última part de la partida.

4 comentaris:

  1. El Sr. Oscuro sucumbirá sin piedad alguna!!

    ResponElimina
  2. Le recomiendo al Señor Supremo la parte final de la canción de Sir Robin, en caballeros de la Mesa Cuadrada, una muestra: "when danger reared its ugly head, he bravely turned his tail and fled..." :p

    ResponElimina
  3. Jajajaja, las retiradas tácticas ante héroes armados y acorazados, no son deshonrosas :) vamos a ver que tal este finde con todo lo que teneis encima de la mesa y la espada maldita va ser entretenido.

    ResponElimina