dilluns, 11 d’agost del 2014

Necromunda Banda Cawdor I

Doncs la capbussada en aiguarràs no ha estat molt llarga, uns 3 o 4 dies. El resultat no ha estat tot lo bo que jo hagués volgut.




La capa blanca que el venedor li va donar a les minis ha marxat ràpidament, però la capa de pintura (no sé de quin tipus) que hi ha a sota no marxa tant fàcilment. Com no soc cap expert en aquest tema tinc diverses teories de per què no ha funcionat:

a) necessito quelcom més fort que l'aiguarràs,
b) no han estat prou temps en remull,
c) necessito potser un raspall una mica més dur per fer saltar be la pintura.

M'ho pensaré, ho consultaré amb els experts (Manel i Vicenç) i a veure què hi fem, tampoc corren cap pressa. Què n'opineu?

5 comentaris:

  1. Potser amb acetona o un decapant i després treure el que quedi amb un raspall de pues fortes (naturals, de porc senglar...)? A veure que diuen els experts :)

    ResponElimina
  2. Disolvente universal nitro, con minis de metal, ni me lo pienso directo. Eso si el recipiente de vidrio con tapa de metal,bien hermético y que no aprecies mucho. Para diluir el aguarrás mejor pero para diluir, pero para trabajos de limpieza y desengrasado el primo de zumosol es el disolvente universal y si es nitro (nitrocelulosico) mejor, mas potente y afecta a mas pinturas.

    ResponElimina
  3. ¿serviria un pote de metal? ¿lo de tapado es para que no se evapore?

    ResponElimina
  4. Prova el "despintador" que venen a e-minis. Va de PM.

    ResponElimina
  5. És una de les coses que volem fer servir en un futur. :)

    ResponElimina