dimecres, 20 d’agost del 2014

Taller - Capsa per a Dipping

Tot i que segur que a partir d'ara amb el naixement del Leto no podré publicar tant sovint com vulgui, això no m'impedeix seguir fent coses a un altre ritme. Estem cansats però molt contents.


Un dels problemes que se'm plantejaven quan hem vaig proposar fer dipping era on posaria les miniatures a reposar els dies després. Com a casa tenim un gat molt curiós i el més segur és que qualsevol miniatura acabés mossegada o utilitzada com a joguina, necessitava algun recipient o lloc prop de la taula on poder deixar les minis sense patir constantment. Finalment, després de pensar-ho molt vaig trobar que una capsa transparent de Ferrero Rocher seria prou adequada, en aquest cas la capsa és de 16 bombons. He pensat que posaré la capsa cap per vall i la tapa serà la base, així serà més fàcil moure o posar les minis. Hi he practicat 10 forats a la capsa amb ajuda d'una petita dremmel, i el resultat és el següent:



Amb minis dins:


Com es pot veure, amb la tapa com a base és molt més pràctic treure o moure les miniatures.

I la capsa tancada:


Una mica de pes farà d'assegurança davant la provada curiositat del gat:


I això és tot, ara només he de seguir pintant i muntant. A fer dipping!

1 comentari:

  1. Bona pensada! Tot i que com a mínim es recomana un repòs de 2 dies hem comprovat que amb un respòs de 4 a 7 dies el material adquireix el seu estat òptim.

    ResponElimina