diumenge, 18 de desembre del 2011

Magnetizar bases miniaturas.

Fa temps vaig descobrir per internet una unitat d'infanteria de Warhammer completament magnetitzada. La idea em va resultar senzillament genial. Encara fem bases de moviment les miniatures tendeixen a caure, sobretot els Portaestendard de metall tan "equilibrats".

El tema de la Magnetització dóna per més coses com intentaré dur a terme més endavant com armes intercanviables per a tancs o unitats amb retroreactors / motxilles.

Per magnetitzar les unitats de Warhammer vaig escollir unes tires adhesives magnètiques. Les podem trobar de molts amples (2cm, 2'5cm, 4cm, 5cm) que s'adapten perfectament a la majoria d'unitats del joc. Com de moment volia magnetitzar infanteria i una peanya de monstres compri una tira de 2m de 2cm d'ample i una altra tira de 1m de 4 cm d'ample.

Com a interior de la peanya aquesta buit he afegit massilla verda per donar-li més superfície de contacte a l'adhesiu i de pas augmentar el pes a la peanya.

Masilla a la base

El següent pas és marcar amb un bolígraf el tros de tira que volem tallar i seccionar-ho amb un Cutter.

Marcant la base pel tall
Només queda enganxar amb cura la tira a la peanya. Un cop aquest la unió sòlida podem retallar amb una fulla el sobrant.

Miniatures magnetizades
Per a finalitzar unes quantes fotos on es veu com de fort és l'adherència de la peanya. En un angle de gairebé 90 º dels esquelets i els ratpenats ni es mouen.





1 comentari: