dilluns, 17 d’agost del 2015

Mordheim: Thief

Una de les primeres miniatures de plom(si, del gloriós plom que no es pot xupar gaire) és aquest home emmascarat amb dues dagues o espases. Quan encara jugava a Heroquest el meu pare, la persona que des de petit sempre ha encoratjat la meva imaginació, em va comprar uns blisters on venien varies miniatures i aquesta era una de elles. No tinc ni la més remota idea de la marca de la miniatura ni que representa. Només que l'he tingut per gairebé vint anys i l'he pintat ara.

Mordheim Thief
Com sempre vaig començar netejant la miniatura amb fairy. Com es pot veure la miniatura ve amb la seva mini base i tenia una daga una mica trencada.



El següent pas va ser enganxar la miniatura a una base de 25mm.



Se li va donar una emprimació blanca. 



Volia que tingues una aparença discreta així que el vaig pintar amb colors força neutres, marros, ocres i ós. L'únic toc de color és la barba i el cabell, pel-roig.




Un cop acabat la miniatura estava llesta pel dipping.



Després del Antishine només restava fer les bases com la resta de la banda.




La miniatura acabada. Simple, monopose però molt detallada i divertida de pintar.






dilluns, 10 d’agost del 2015

Confrontation: Deserter Crossbowman

L'any 1997 sorgia a França, Rackham, una nova empresa que va canviar la forma de dissenyar miniatures. Miniatures de fantasia allunyades del estàndard de Games Workshop amb una qualitat i dinamisme increïble. Puc afirmar que sense Rackham, GW no faria les miniatures de qualitat que fa ara mateix.

La miniatura del post de avui es el Ballester Desertor. Una miniatura que podies fer servir com a Mercenari al joc i que jo faig servir com a Tirador d'elit Tileà (Tilean Sharpshooter) per a Mordheim. 

Deserter Crossbowman

Com es pot veure he fet servir un esquema de color força més vistós que el de la carta de joc.


Primer,sempre, netejar amb fairy la miniatura. Com es pot veure el nivell de detall es brutal.



A banda de canviar la base per una estàndard de 25mm, vaig afegir pedra bruixa a la base i la vaig emprimar de color blanc.


Un cop emprimat de blanc vaig emprimar de groc amb l'esprai de Army Painter Daemonic Yellow. A les meves experiències anteriors amb l'emprimació groga la cubrició no era molt bona i requeria de molt d'esprai per una bona base, cosa que elimina detall de la miniatura i tampoc garanteix el color groc brillant del esprai. Amb aquesta solució, emprimació perfecte.


Tot seguit vaig pintar l'armadura i els detalls d'altres colors. L'armadura volia que fos de color vermell metal·litzat, per aconseguir-ho vaig aplicar sobre una base de Mithril Silver la "tinta" Tamiya Red Clear. Per un acabat perfecte es requereixen dues capes.





Al escut li vaig fer el detall de les quatre barres.


Inicialment, el cabell anava a ser fosc però els meus companys de campanya em van suggerir que li pintes el cabell blanc, com Sephiroth o Dante Sparda.




Miniatura acabada, llesta pel Dipping.



Un cop aplicat el Dipping.






Amb l'Antishine i la base a mig fer.



I aquí tenim la miniatura acabada, Enzo Ferrari, des de molts angles. Fa patxoca com a Tilean Sharpshooter?


Tilean Sharpshooter