dilluns, 24 de novembre del 2014

Descent: Tetherys

Continuant amb les entrades dedicades als herois de Descent 1ª Edició tenim Tetherys, un personatge que apareix a la primera expansió que rep el joc: El Pou de les Tenebres


Podem veure que igual que Andira, la miniatura no te un detall molt gran i realment costa molt de pintar de forma que l'afavoreixi. Per això vaig decidir pintar-la tal com a la carta, tret de la pell, que es lila imitant un Drow per donar-li una mica d'originalitat.



Finalment se li va aplicar un dipping Dark Tone de The Army Painter.




dilluns, 17 de novembre del 2014

Descent: Andira Runehand

Avui tenim un dels herois de Descent 1ª Edició, Andira Runehand. Aquesta heroïna en concret és del joc original, Journeys in the Dark i això es nota en el detall de la miniatura que no és molt bo. A les següents expansions el detall dels herois millora força i suposo que a la segona edició del joc deu tenir un detall superior.


La armadura va ser pintada amb Gun Metal de The Army Painter i se li va aplicar un rentat de tinta blau Asurmen Blue de GW. El estendard que du anava a ser de color blanc i blau però després de pintar-lo daurat vaig pensar que seria ocurrent fer les quatre barres de la senyera amb la Technical Paint Blood for the Blood God. Com que a la mà té una runa, vaig decidir fer-li un efecte glow que també vaig aplicar als ulls.




I el resultat final després d'aplicar Dipping Strong Tone i antishine.



diumenge, 16 de novembre del 2014

Descent: Razorwing

A l'entrada de avui tenim els alatallants de Descent 1ª Edició. Les miniatures s'han pintat amb pocs colors. Els alatallants normals amb gris, els detalls amb color ós i el dipping dark tone mentre que els líders de color vermell amb detalls en ós i dipping strong tone.

Aquest és el resultat:







diumenge, 2 de novembre del 2014

Goff Orks OOP

Ara ja fa uns quants mesos vaig comprar per Ebay una capsa de la segona edició de Warhammer 40.000. Aquesta duia els 26 Goffs, alguns pintats tal que així.



El primer que varem fer va ser despintar els Goffs que estaven pintats i llimar totes les miniatures per poder-les imprimar amb l'espray Verd Pellverd de The Army Painter.


Com que volia fer proves amb un color per substituir el Charandon Granite de les Foundation Paints els 5 primers van ser pintats amb grisos diferents.






Un cop fetes les proves vaig procedir a pintar tota la resta de Goffs de forma industrial.







Un cop els Goffs estaven pintats els vaig afegir calques de Goff a l'esquena i la ombrera.







I aquí tenim el resultat final amb unes fotos de família per veure la penya.