diumenge, 26 d’octubre del 2014

Descent: Sorcerer

Les miniatures d'aquesta entrada son els bruixots de Descent 1ª Edició. Els normals han estat imprimats amb el esprai blanc de Games Workshop i després pintats de forma alternada de blanc i blau fosc. El resultat amb el dipping es molt molt bo.  




A l'hora de imprimar els bruixots mestres vàrem provar un esprai vermell brillant de Tamiya. Personalment el resultat no em va agradar gens, La miniatura es veia molt brillant i es va necessitar molta pintura per cobrir be. Per fer variacions vem decidir pintar la pell del bruixot amb el Carn Zombi de The army painter. 

Això és abans del dipping!


Després del dipping i l'antishine la cosa va millorar.




Finalment tenim tota la tropa junta. 

Descent Sorceror

diumenge, 19 d’octubre del 2014

Descent: Giant

Els gegants de Descent 1ª Edició son figures imponents i molt simples de pintar. Com que només hi ha dos a la capsa un fa de gegant normal(que va pintar la meva novia) i l'altre de gegant mestre(pintat per un servidor). 

Tots dos gegants van ser imprimats amb el esprai color carn de The Army Painter i pintats amb uns pocs colors.

Llestos pel dipping:



Dippejats:



Els gegants finalitzats:









dissabte, 11 d’octubre del 2014

Descent: Golem

A l'entrada de avui ús presentem els Gòlem de pedra de Descent 1ª Edició. El meu amic Manel ha pintat el Gòlem líder i la meva parella i jo hem pintat els altres dos.

Als Gòlems normals simplement se'ls va imprimar del Uniform Grey de The Army Painter, es van pintar les roques de les mans d'un gris mes clar, les runes de color daurat,  els ulls de color verd i finalment se'ls va fer fang amb tinta marró. El dipping aplicat en aquest cas, al ser uns colors freds va ser el Dark Tone.

Dippejats:



Antishine:







El líder va ser pintat de forma diferent. La miniatura va ser imprimada en blanc, se li va fer un rentat de tinta groga i des de aquí es va anar pintant amb vermell i gris pedra.






diumenge, 5 d’octubre del 2014

Space Crusade Ork

Un dels meus primers jocs de taula va ver el "Cruzada Estelar"(Space Crusade). Joc publicat per Games Workshop i MB que va introduir a molta gent al mon de les miniatures de Ciencia Ficció. Recordo passar-me tots els Nadals jugant amb ma germana i el meu pare a un joc que combinava Aliens, Terminators, Marines i Dimonis. 


Quan vaig comprar fa uns mesos un Noble Ork del can Lluna Malvada vaig pensar que seria més que adient  afegir-lo a una unitat de Orks antics que no a una de moderns i per això he començat a fer una penya amb els Orks del Space Crusade per acompanyar-lo.



Com que tots dos tenien les armes trencades les vaig substituir per una pica i una destral de la matriu de Bàrbars del Caos, El Bolter del Ork de la dreta és dels Marines del Caos.



Detall de les calques aplicades a les miniatures. 



Dippejats:


El resultat final amb l'Antishine i les bases fetes: